Prihlásenie
x

Objednávka degustácie

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo

Bratislavský kraj

Albrecht restaurant
  • Kapustové velouté - kapusta, smotana, šedý fenikel / Cabbage velouté Cabbage, cream, grey fennel
  • Kačacie prsia marinované a sušené, rakytník, chrenové maslo, dehydrovaná masť, striedka / Duck breast marinated and dried, sea buckthorn, horseradish butter, dehydrated fat, browned breadcrumbs
  • Zubáč - grilovaný filet, kaleráb, šípky, jablko, cvikla, omáčka zo šťaveľa / Pike- perch grilled fillet, kohlrabi, rosehips, apple, beets, wood sorrel sauce
  • Mak a nugát - maková špongia, nugatový krém, macerované ringloty, gaštan, zmrzlina z červeného vína a sliviek / Poppy-seed and nougat Poppy-seed sponge cake, nougat cream, macerated greengage, chestnuts, red wine and plums ice cream
Ashoka , Indická reštaurácia, Bratislava
  • Murgh tikka
  • Paneer Butter Masala, Naan
  • dezert Gulab Jamun
AuCafe, Bratislava
  • Domáce špagety, jemne pikantný créme fraiche, grilované krevety, segmenty z pomaranča, kaviár zo pstruha / Homemade spaghetti, spicy creme fraiche, grilled shrimp, orange segments, trout caviar
  • Tiramisu, čokoládový chips, drvené pistácie / Tiramisu, chocolate chips, crushed pistachios
  • Jahňací hrebienok, ravioly plnené s chrenovým mouse, pečená repa, redukcia zo špikových kostí / Lamb comb, ravioli stuffed with horseradish mouse, roast beets, spike bone reduction
Carnevalle grill restaurant and bar, Bratislava
  • Kačacie srdcia, smrek, zemiaková „džatka“, zemiakový vývar / Duck hearts, spruce, potato dumpling „džatka“, potato broth
  • Hovädzí Chuck roll, údený pór, sójovo-slaninový vinaigrette / Beef Chuck roll, smoked leek, soya & bacon vinaigrette
  • Mäsové Cannelloni, pečená paprika, paprikový olej, zemiakové pyré s créme fraiche fava fazuľou a kaviárom / Meat Cannelloni, roasted pepper, pepper oil, potato purée with créme fraiche, fava beans and caviar
CUBES Restaurant, Hotel Aston ***, Bratislava
  • 65°C vajce, husacia šunka, brioška (zemiaková), Paprikový džem, špenát pyré, chrumkavá cibuľa s maslovou strúhankou
  • Chrbát z Daniela, jus, strozzapretti s hubami na kyslo, Fenykel, patizón, cuketka / baby zelenina s pestom a balsamico kaviár
  • Karfiol krém, chrumkavý karfiol, nakladaný karfiol.. udený zemiak, pečený bravčovy lalok, čerstvá zimná hľúzovka
FOU ZOO Pan Asian Restaurant, Bratislava
  • TUNA CANAPE,
  • SALMON TARTAR ROLL
  • THAIL SOUP WITH WONTON
  • BEEF PICANHA
Iasai FOOD BAR, Bratislava
  • Kačaci dim sum - konfitovane kačacie stehno/kačacie pečeň /Shitake huby
  • Miso polievka - wakame riasi/hijiki riasi/edamame
  • Japonsky maslovy chleba - modroplutvy tuniak/vietnamské maslo
  • Chilli krevety - krevety/domáca chilli omáčka /cmarovy dip
Mlyn 108, Modra
  • Paštéta z vykŕmenej husacej pečene s jablkovým želé a domácim bazovým sirupom, jablkovo hubová mrvenička a nakladané jabĺčko / Goose liver foie gras torchon with apple gelée and homemade elderflower syrup, apple and mushroom crumble and pickled apple
  • Kačacie prsia glazované s medom, hrušková omáčka a nakladaná poľná kapusta / Honey glazed duck breast, pear sauce and pickled napa cabbage
  • Šunka z pečeného bravčového bôčika s horčicou a rascou, horčičné semienka, marinovaná maslová tekvica, cvikla pečená vo vínom octe, šťava zo zlatej cvikle s zelerovým olejom /Sliced roasted pork belly with mustard and cumin, mustard seeds, marinated butternut squash, wine vinegar roasted beetroot, golden beetroot juice with celery oil.
  • Zelené jabĺčka varené v zelenom čaji s jabĺčkovým džemom, krémovým tvarohom a mliečnym karamelom / Green tea braised green apples, green apple jam, creamy curd and milky caramel
Portofino wine & pasta bar, Bratislava
  • 150g RISOTTO S CHRENOM, ROASTBEEF Z BÝKA, ŠPENÁTOVÉ LISTY / RISOTTO WITH HORSERADISH, ROASTBEEF FROM BULL, SPINACH LEAVES
  • 120g PROSCIUTTO SAN DANIELLE, PROSCIUTTO PARMA,PROSCIUTTO CRUDO FIGOVÉ CHUTNEY, VALERIÁN, CIABATTA / PROSCIUTTO SAN DANIELLE, PROSCIUTTO PARMA, PROSCIUTTO CRUDO, FIG CHUTNEY, VALERIAN, CIABATTA
  • 150g RAGÚ Z DIVIAKA, ŠAFRÁNOVÉ ARANCINI, ZELEROVÝ CHIPS / WILDBOAR RAGOUT, SAFFRON ARANCHINI, CELERY CHIPS
Reštaurácia Leberfinger, Bratislava
  • Kačacie prsia,smotanová cibuľa, pečená cvikla / Duck breast, onion with cream, roasted beetroot
  • Jelení chrbát, medové gaštany, zemiakový košik, perníkovo-slivková omáčka / Deer loin, honey chestnuts, roasted potatoes, gingerbread and plum sauce
  • Wellington z bravčovej panenky, tekvicové pyré / Wellington from pork tenderloin, pumpkin purée
Savoy Restaurant, Hotel Carlton****, Bratislava
  • Zaúdený úhor a foie gras, konfitované jablká, dulový vinegarette a zelerová variácia / Smoked Eel and Foie gras confited apples, quince vinegarette and celery variation
  • Kačacia prsia a kačacia mandľová kroketa, červená repa s melasou, figové pyré, nakladané shitake a sójová redukcia / Duck breast and almond croquette Beetroot with molasses, fig puree, pickled shitake and soy reduction
  • Restovaný zubáč, mrkvová variácia, fenikel, prosciutto a beurre blanc z morských rias / Rousted Zander , Carrot variation, fennel and seaweed beurre blanc
Selaví reštaurácia & vinotéka, Bratislava
  • Demikát s hoväzím pirohom, zakysanou smotanou a paprikovým olejom.
  • Krupičná kaša s fermentovaným ovocím, karamelom a domácím grankom.
  • Kohút na víne s krémovou šošovičou, pašternákovým pyré a nakladanými hubami.
UFO watch.taste.groove., Bratislava
  • Foie gras, zmrzlina z pečenej cibule, pistácie, amarena, horčica / Foie gras, roasted onion ice cream, pistachios, amarena, mustard
  • Pho z kapra / Carp Pho
  • Jelení chrbát, zelená fazuľa, zimná hľuzovka, borievky, cibuľové crumble / Deer backstrap, green beans, winter truffle, juniper, onion crumble
  • Tvarohové knedle, maková pena, marhuľa / Curd cheese dumplings, poppy seed foam, apricot
Veža Restaurant Bistro Bar
  • Filety z jesetera zaúdené na ihličí, zmrzlina z červenej kapusty, odpaľované cesto, želé zo žltej cvikle / Sturgeon fillet smoked on needles, red cabage eis cream, puff pastry, jelow radish jelly
  • Čokoládová veža, vanilková pena, chutney hruška-šafran / Chocolate tower, vanilla mouse, pear-safran chutney
  • Hovädzie líčka na červenom víne, čierny cesnak, petržlenové pyré, cibuľový džem / Beef cheeks, parsley mash, onion jam, roasted black garlic
Wabi Sabi, Bratislava
  • omakase sushi nigiri
  • Maguro no wagyu maki (tuniak, hovädzie wagyu, gomadare)
  • Ishikari sake jiru (lososová miso polievka)
  • Saikyo créme brulée
Zylinder cafe & restaurant, Bratislava
  • Kapustný list plnený bravčovým mäsom, domáci ovar, tirolské knedle, kyslá smotana / Cabbage leaves stuffed with pork meat, homemade broth, tirolean dumplings, sour cream
  • Foie gras pomaly varená v portskom víne, pyré z pečeného cesnaku, baby hruška, cibuľové chutney / Foie gras slowly cooked with port wine, purée of roasted garlic, baby pear, onion chutney
  • Hovädzia kvetová špička, špenátové pyré, hovädzí špik, prepeličie vajíčko, jablčný mušt / Beef round - rump steak, spinach purée, beef marrow, quail egg, apple cider


Trnavský kraj



Trenčiansky kraj



Nitriansky kraj



Žilinský kraj



Banskobystrický kraj



Prešovský kraj

Gašperov mlyn, Batizovce
  • Tešiť sa môžete na štvorchodové degustačné menu „vidličkovej reštaurácie“, ktoré bude obsahovať náš domáci chlieb s maslom alebo nátierkou, polievku, hlavný chod a dezert.
  • Keďže hostia Gašperovho mlyna degustačné menu vopred nikdy nepoznajú, reštaurácia sa rozhodla tento systém aplikovať aj na Zimný festival jedla 2019, aby zaručila autentický zážitok z návštevy tejto jedinečnej reštaurácie.
  • Všetky jedlá budú pripravené z čerstvých a sezónnych surovín, špeciálne pre daný deň, počas ktorého reštauráciu navštívite. Váš zážitok bude preto skutočne jedinečný a doslova neopakovateľný.
Hotel Hviezdoslav - reštaurácia Poézia, Kežmarok
  • Zaúdený tatranský pstruh podávaný s cesnakovým brulée a domácim cibuľovým chlebom / Gently smoked Tatra trout served with garlic brulée and home made onion bread
  • Hovädzí krájaný rump steak,pripravený sous vide, podávaný na hráškovej tarhoni, s ovčím syrom a jus omáčkou / Beef sliced rump steak served on green pea tarhoňa pasta with sheep cheese and jus sauce
  • Kelová polievka s cícerom, chilli a s chorizom / Savoy cabbage soup with chickpeas , chilli and chorizo
Moment Bistro & Ubytovanie, Batizovce
  • Kvasená kapusta zo Šváboviec, čierna šošovica, miestny pstruh / Fermented cabbage from Švabovce, black lentils, local trout
  • Tlačenka z mangalice, domáci chlieb, horčica, pop-corn / Pork brawn, homemade bread, mustard, pop-corn
  • Diviak, čierna jarabina, „to najlepšie z tekvice“ / Wild boar, black rowan berry, „the best of pumpkin“


Košický kraj

Koshi Sushi, Košice
  • Hovädzí Ramen
  • Tatar Salmon Roll
  • Pad Thai s kačacím mäsom a zeleninou
Montana Steakhouse, Hotel Yasmín****, Košice
  • ORIGINÁLNA CIBUĽOVÁ POLIEVKA gratinovaná so syrom Gruyere a crostini / ORIGINAL FRENCH ONION SOUP GRATIN WITH GRYER CHEESE AND CROSTINI
  • DOMÁCE CHLEBOVÉ TYČINKY MONTANA s Cheddarom a bylinkami / CHEDDAR CHEESE ‘’MONTANA’’ BREAD STICKS
  • TOP SIRLOIN STEAK s plneným pečeným zemiakom a duseným čerstvým špenátom / TOP SIRLOIN LEAN CUT, MODERATE TENDERNESS, BOLD RICH FLAVOR
Nostalgie Restaurant Café, Spišská Nová Ves
  • Grilované filety zo pstruha lososovitého s marinovaným jablkom, lúskovým hráškom a pyré z červenej šošovice a jabĺk / Grilled fillets of trout with green peas, marinated apple and red lentil puree with apples.
  • Čokoládový piškót na cviklovom coulis s orechovým keksíkom / Chocolate biscuit on beetroot coulis with nut cookie.
  • Orestované hovädzie srdce na červenom víne na tekvicovom prívarku s kôprom, podávané so šťuchanými zemiakmi s pórom / Roasted beef heart on red wine on creamy pumpkin with dill served with stuffed potatoes with leek.
Pivovar HOSTINEC, Košice
  • KONFITOVANÝ KRÁLIK V HOKKAIDO KRÉME S PÓROVOU SLAMOU A CVIKLOVÝM PRACHOM / RABBIT CONFIT IN HOKKAIDO SAUCE WITH LEEK STRAW AND BEETROOT POWDER
  • KURACIA BALOTÍNKA V SLANINE SO ZELEROVÝM PYRÉ PARFUMOVANÝM BIELYM MAKOM A REDUKCIOU Z PIVA / CHICKEN BALLOTINE IN BACON SERVED WITH CELERY ROOT PUREE FLAVOURED WITH WHITE POPPY SEED AND BEER REDUCTION
  • ČOKOLÁDOVO – RÍBEZĽOVÝ CHEESCAKE S MAKARÓNKOU BB LOVE GARDEN PARTY A MALINOVOU BIELOU ČOKOLÁDOU / CHOCOLATE & BLACKCURRANT CHEESCAKE WITH BB LOVE GARDEN PARTY MACARON AND RAPSBERRY WHITE CHOCOLATE
Reštaurácia Slávia, Košice
  • POHÁNKOVÉ PIROHY PLNENÉ KONFITOVANÝM KAČACÍM STEHNOM glazované na kôprovom masle, kyslá smotana, slanina / BUCKWHEAT PIEROGI STUFFED WITH DUCK LEG CONFIT glazed on dill butter, sour cream, bacon
  • MARINOVANÁ CVIKLA NA PARE krém z kozieho syra, gél z čiernych ríbezlí, ligurčekový olej / MARINATED STEAMED BEETROOT goat cheese cream sauce, blackcurrant gel, lovage oil
  • KONFITOVANÉ BRAVČOVÉ LÍČKA paradajková kapusta v kapustnom liste, zemiaky s feniklom a horčicou, domáci creme fraîche / PORK CHEEKS CONFIT stuffed cabbage leaves with tomato cabbage, potatoes with fennel and mustard, homemade créme fraîche
  • PERNÍKOVÝ MOUSSE KOLÁČ slivkový džem / GINGERBREAD MOUSSE CAKE plum jam
Reštaurácia ZORE, Košice
  • Jahňa SK, popučené zemiaky, bryndza / Slovak lamb, mashed potatoes, bryndza cheese
  • Údený pstruh, zeler, jablko, kyslá smotana / Smoked trout, celery, apple, sour cream
  • Slivky, marcipán, čokoláda / Plums, marzipan, chocolate
Sotto Ristorante Italiano, Spišská Nová Ves
  • Bažant, gaštany, plnka / Pheasant, chestnut, potato
  • Ravioli plnené pstruhom, zeleninová omáčka, ružové korenie / Ravioli filled with trout, vegetable sauce
  • Mandľové macrónky, karamel /Macroon, caramel
Villa Regia, Košice
  • Bryndzový demikát so slaninkou, bryndzovou penou a domácim cibuľovým chlebom /
  • Roláda z kačacích pŕs plnená oštiepkom, hruškou a ďumbierom s tekvicovým pyré, redukciou z červeného vína a hruškovým chipsom /
  • Dusené bravčové líčka s kardamonom a koreňovou zeleninou, špenátovo – zemiakovou kašou, marhuľovou glazúrou a jablkovým pyré s tymiánom


Jolly jocker



Copyright 2012 - 2020 © Pre gurmanov, spol. s r. o.