Prihlásenie
x

Objednávka degustácie

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo

Bratislavský kraj

IASAI FOOD BAR BRATISLAVA
  • LOSOSOVÝ TATARÁK/ SALMON TARTAR
  • MISO HUBOVÁ POLIEVKA/ MISO MUSHROOMS SOUP
  • CHILLI KREVETY/ CHILLI PRAWNS
  • MOCHI ZMRZLINA/ MOCHI ICECREAM
Albrecht restaurant
  • Granadír - zemiak, vyúdená cibuľa, paprika, cestovina, ovčí syr/
  • Zubáč, hľúzovka, huby, topinambur, špenát, buerre blanc/
  • Cotechino, čierna šošovica, kreveta, zelený čaj, pomaranč/
  • Mandarinka - tvaroh, vanilka, kumquat, mandle
Au Cafe
  • Hovädzie líčko, pyré z pečenej kvaky, drvené gaštany, nakladaná reďkovka/
  • Tiramisu, pistácie, belgická čokoláda/
  • Carpaccio zo sépie, arancini, tekvica, limoncello gel/
  • Mušla Svätého Jakuba, uhorka, horčicové semiačka, pažítka, crostína/
BISTRONOMY
  • MRKVOVÝ TATARÁK S ESTRAGÓNOM/ carrot tartare with tarragon
  • VYPRÁŽANÝ SYR S ČIERNOU ZIMNOU HĽUZOVKOU/ fried cheese with black winter truffle
  • JABLKOVÝ KNEDLÍK S MIŠPUĽOU/ apple dumpling with medlar
BUBBLES
  • Dezert: Čokoládový Tart, malina, limetka, mascarpone, biela čokoláda (7)/ Chocolate tart, raspberries, lime, mascarpone, white chocolate
  • Polievka Bubbles: ryby, krevety, baby sépia, kokosové mlieko, koriander (2,4,9)/ ubbles fish, prawns, baby sepia, coconut milk, coriander
  • Hlavný chod : Morský Vlk, karfiol, beluga šošovica, baby brokolica, prosecco (4,7)/ Seabass, cauliflower, beluga lentils, baby broccoli, prosecco
Carnevalle grill restaurant and bar, Bratislava
  • Restovaná teľacia pečeň, kapusta, nakladaná šalotka, chrumkavá slanina/ Roasted veal liver, cabbage, pickled shallot, crunchy bacon and home-made jus
  • Hovädzia roštenka na hríboch, pyré z pečenej cibule, pečený zemiak so smotanou, teľací jus/ Roast beef with mushrooms, baked onion puree, baked potatoes with cream, veal jus
  • Špenátové ravioli s ricottou, filet zo sivoňa, fava fazuľky a Beurre blanc/ Spinach ravioli with ricotta cheese, Charr fillet, fava beans and Beurre blanc
COZY COZA
  • Kačacie paté podávané s cibuľovým konfitom a domácim banánovým chlebom, ozdobené listovým šalátom s kvapkou olivového oleja/ Duck liver paté served with onion confit, garnished with salad bouquet sprayed with olive oil, on the side with homemade roasted banana bread
  • Kokosové creme brulée podávané s višňovým kompótom/ Coconut créme brulée served with sour cherries
  • Pečený filet z Tilapie s kokosovou krustou, na omáčke z domácej červenej curry pasty s ananásom a baby brokolicou, podávaný s vyprážanou sladkovodnou krevetou v japonskej panko strúhanke a jasmínovou ryžou/ Coconut crust baked fresh water Tilapia filet on the base of homemade red curry sauce with pineapple and broccolini, served with panko fried fresh water prawn on the side with jasmin rice
DUETTO ristorante , Bratislava
  • Polievka: Lososový krém s grilovanými krevetami, cesnakom a kôprom/ Creamy salmon soup with grilled shrimps, garlic and dill
  • Predjedlo: Remuláda z kozieho syru s kôprom, domáce panini/ Goat cheese remoulade with dill and homemade panini
  • Hl.Jedlo: Grilovaný jahňací hrebienok, batátový pečený zemiak plnený Ratatouille zeleninou a cesnakovo-maslovou omáčkou s rozmarínom/Rack of lamb, roasted sweet potato with Ratatouille filling and buttery garlic sauce with rosemary
KAZUMI japan restaurant
  • Rock shrimp tempura - Pikantné krevety v tempure , krevetový chips , sezamovým dresing a avokádo 1, 3, 4, 6, 10, 11
  • Miso shiru special - 330ml Vývar z tuniaka zjemnený miso pastou s tofu, wakame riasou, so sklenenými rezancami, kúskami rýb a jarnou cibuľkou 1, 4, 6, 11
  • Uramaki ebi temputa tuna tartar - 10 ks obrátená rolka s krevetou v tempure, pažitka, avokádovým sashimi a tatarák z tuniaka, gari, wasabi, wakame šalát 1, 3, 4, 6, 7, 11
Leberfinger
  • Jelenie medailónky marinované v borievkach, pyré z pečeného zeleru, chrumkavý cícer, omáčka z pečenej cibule/
  • Kačací rilletes, gratinovaný pór, medový kaviár, tymianový olej/
  • Šafránové krémové krupoto, kačacie prsia, glazovaný ružičkový kel/
MENJU reštaurácia
  • Máčanka - polievka, ktorú si zamilujete/ Máčanka - soup that you will fall in love with
  • Divina z považských lesov, mak, tekvicová haruľa/ Wild from the forests of Pavažie, poppy, pumpkin harula
  • Detská krupica - nezabudnuteľná chuť detstva/ Semolina porridge - an unforgettable taste of childhood
Mlyn 108, Modra
  • Chrbát z jeleňa s vínovou omáčkou, horčicovou cviklou, sušenou slivkou marinovanou v čiernom čaji s anízom, borievkami, klinčekmi a škoricou a domácimi zemiakovo tvarohovými knedličkami/ Venison back loin with red wine sauce, mustard beetroot, black tea marinated dried plum with anise, juniper, cloves and cinnamon, and homemade curd and potato gnocchi
  • Jeseter marinovaný v citróne s čerstvým feniklom, citrónovým pyré, cesnakovo chrenovým pyré a vinaigretka z bielej sóji a citrónov/ Lemon marinated sturgeon fillet with fresh fennel, lemon purée, garlic and horseradish purée and white soy and lemon vinaigrette
  • Nakladané prepeličie vajíčko v balsamicu, s krémom z bielej špargle, šunkovým a špargľovým želé a kaviárom z hľuzoviek/ Balsamic vinegar pickled quail egg with cream of white asparagus, ham and green asparagus gelée and truffle caviar
  • Čokoládový puding s penou z bielej čokolády, flambovaným banánom, pastou z čierneho sezamu, bergamotovým džemom, karamelovým gélom s bergamotom a slaným čokoládovým čipsom/ Chocolate pudding with white chocolate mousse, flambéed banana, black sesame paste, bergamot jelly, bergamot and caramel gelée and salted chocolate chips
SUSHIYA FOOD ATELIER, Rovinka
  • Sous-vide chrbát z daniela, pečená maslová tekvica, šípkový demi-glace, redukcia z červeného vína, espuma z pečeného cesnaku/ Sous-vide deer loin, baked butter pumpkin, rosehip demi-glace, red wine reduction, confit garlic espuma
  • Delikátny kačací ramen s trhaným kačacím mäsom s bulgogi BBQ, baby špenátom, marinovaným vajíčkom/ Delicious duck ramen with pulled duck meat, bulgogi BBQ, baby spinach, marinated egg.
  • Uramaki soft-shell krab, rukola, avokádová pena, krevetový tatarák/ Uramaki soft-sellcrab, arugula, avocado foam, shrimp tartare
UFO watch.taste.groove
  • Tekvicové velouté, rybie tofu, fermentovaná tekvica, čierny cesnak/ Pumpkin velouté, fish tofu, fermented pumpkin, black garlic
  • Ústrice, zázvor, ponzu, tobiko/ Oysters, ginger, ponzu, tobiko
  • Hovädzí fillet, zeler, horčica, hľuzovka/ Beef fillet, celery, mustard, truffle
  • Moruša/ Mulberry
Zylinder cafe & restaurant,
  • Rajčinové consomé, pečený teľací brzlík, špenát a cesnakové hrianky/ Tomato consommé, roasted veal sweetbread, spinach and garlic toasts
  • Karé z mangalice, krvavnicová kaša, lalok, „pukance“ z bravčovej kože, teľací jus s čerstvým majoránom/ Mangalitza slice, blood puding, lobe, pork skin „popcorn“, veal jus with fresh marjoram
  • Divinová terina, pesto z medvedieho cesnaku, džem z karotky a gaštanový muffin/ Venison terrine, wild garlic pesto, carrot jam and chestnut muffin


Trnavský kraj



Trenčiansky kraj



Nitriansky kraj

ÁČKO reštaurácia, Šurany
  • Jahňací chrbát, syr, mišpuľa, kvaka, šalotka/
  • Domáce špagety, dubáky, hľuzovka, vajíčko, parmezán/
  • Halibut s chobotnicou kumquat, petržlen/ vňať, cvikla, zemiak/
Bistro a cukráreň PAUSA, Šurany
  • Consommé pečeňový ňok/ mrkva/ hrášok/ petržlen
  • Tapas variacie domáca šunka/ kanapky/ avokádo/ Gravlax
  • Perlička, pastinákovo- zemiakový gratin/ jus/ parmezán/ horčica
SEMILLON RESTAURANT, VRÁBLE
  • Teľacie líčka- Huby – Čučoriedky 1,7/ Veal Cheek – Mushrooms – Blueberries
  • Králik – Mrkva - Zemiak 1,3,7 / Rabbit – Carrot- Potato
  • Guľa- Lieskovce - Ovocie 1,3,7/ Snow Ball- Hazenuts- Fruit
TERRA JASOVÁ
  • Kalkýš, naklíčená pšenica, karamel, čokoládový mering, višne/ Kalkys, wheat, caramel, chocolate meringue, sour cherry
  • Divinový rillettes, fermentovaný karfiol, brusnice, domáca brioška/ Wild game rillettes, fermented cauliflower, cranberries, brioche
  • Bravčový bok, krvavnica, jablká, zelerové pyré, kapustový mering/ Pork belly, black pudding, apple chutney, celery puree, cabbage meringue
WAKIZASHI SUSHI.BAR. RESTAURANT, Topoľčany
  • Palacinka s marinovanou hruškou, hrozienkami nakladanými v kubánskom rume s espumou z bielej čokolády/ . Asian pancake with marinated pear and Cuban Rum-infused raisins on white chocolate espuma
  • Špeciálna rolka sushi majstra s lososom a marinovaným úhorom, doplnená nakladanými chilli papričkami/ Sushi master special roll with salmon and marinated eel accompanied with stuffed chilli peppers
  • Tuniakové tataki s avokádom v kokosovej chilli omáčke/ Tuna Tataki with avocado in coconut chilli dip


Žilinský kraj



Banskobystrický kraj



Prešovský kraj

WELLNES HOTEL BOROVICA****, Štrbské Pleso
  • Jahňací chrbát v orechovej kruste, mrkvové pyré s vanilkou, rakytníkový demiglace, kandyzovaný petržlen/ Lamb loin in a walnut crust, carrot puree with vanilla
  • KRÉM ZO SUŠENÝCH SLIVIEK, HÚB A JUŠKY, ÚDENÝ JAZYK, ČIERNY CESNAK, NAKLADANÉ HUBY, BOROVICOVÝ OLEJ/ PRUNES CREAMING SOUP
  • Srnčí rilletts, kapustový muffin, jablkovo chrenové chutney , nakladané borovicové šišky/ Venison rillettes, cabbage muffin
Doma u nás, Poprad
  • Rizoto so Štrbských krúp s nakladanou tekvicou,9 mesačným syrom tvaroh a karamelizovanými orechami
  • Marinovaný pstruh z Ekofarmy s marinovanými kvetmi Tatranskej bazy,kôprom a v soli naloženou uhorkou
  • Jahňa s rakytnikovým džemom a zelerom pečeným v cestíčku z dreveného uhlia
  • Aero čokoláda s krémom z mandarinkových šupiek/ kakaový ocot
Gašperov mlyn, Batizovce
  • Tešiť sa môžete na štvorchodové degustačné menu „vidličkovej reštaurácie“, ktoré bude obsahovať náš domáci chlieb s maslom alebo nátierkou, polievku, hlavný chod a dezert.
  • Keďže hostia Gašperovho mlyna degustačné menu vopred nikdy nepoznajú, reštaurácia sa rozhodla tento systém aplikovať aj na Zimný festival jedla 2019, aby zaručila autentický zážitok z návštevy tejto jedinečnej reštaurácie.
  • Všetky jedlá budú pripravené z čerstvých a sezónnych surovín, špeciálne pre daný deň, počas ktorého reštauráciu navštívite. Váš zážitok bude preto skutočne jedinečný a doslova neopakovateľný.
Hotel Hviezdoslav, Kežmarok
  • Pečené bravčové líčka, sušené slivky, badián, zemiakovo-špenátové knedlíčky, chrumkavá pohánka/ Baked pork cheeks , dried plums, potato-spinach dumplings, crunchy buckwheat
  • TATRANSKÝ KYSEĽ - sladko-kyslá hubová polievka so zemiakmi/ Tatra kyseľ (sweet and sour mushroom soup with potatoes)
  • Pečené jabĺčka, marcipán, vanilková omáčka/ Baked apples, marzipan, vanilla sauce
Moment Bistro & Ubytovanie, Batizovce
  • Stehno z daniela, koláč z kyslej kapusty, zelerové pyré, brusnice/
  • Kapustové pirohy, zaúdená kyslá smotana, restované dubáky/
  • Žĺtkové rezy, škoricová zmrzlina, citrónový krém a prosecco pena/
POETIKA BISTRO & COFFEE & WINE, Prešov
  • „Tatarčane pirohy“ – pohánkové salonky plnené bryndzou, údený kefír, slaninová mrvenica, prach zo smaženej cibuľky/ Buckwheat ravioli filled with sheep cheese, smoked kefir, bacon crumbs, fried onion dust
  • Pomaly dusené stehno z daniela, žemľový nákyp s gaštanmi a konfitovaným cesnakom, šípkový gél, jus z daniela s rakytníkom a estragónom, prach z tekvicových semienok s lahôdkovým droždím/ Slow roast leg of fallow deer, bread pudding with chestnut and confit garlic, rosehip gel, fallow deer jus with sea buckthorn and tarragon, pumpkin seeds dust with deli yeast
  • Parfait z kozieho syra, lieskovcový krokant, espuma z údených sliviek, chlebový chips s perníkovým korením/ Goats cheese parfait, crispy hazelnuts, smoked espuma plums gingerbread spiced bread chips


Košický kraj

NOSTALGIE, Spišská Nová Ves
  • Krém z červenej šošovice zjemnený créme fraiche, podávaný s pažítkovým olejom a zemiakovým čipsom/ Cream of red lentils, softened with créme fraiche, served with chive oil and potato chips.
  • Králičie obličky na smotane, zeleninový koláč, pyré z mrkvy, petržlenová espuma a blanšíirovaný stopkový zeler/ Rabbit kidneys in creamy sauce, vegetable pie, carrot puree, parsley foam and blanched celery
  • Sous - vide bravčový bôčik na pečenom zemiaku v šupke, hubová pena v pečenej červenej cibuli a restované baby šampiňóny/ Sous – vide pork belly on baked jacket potato, mushroom foam in baked red onion and sautéed baby meadow mushrooms
OHNISKO FIRE DINING & BREW BAR, Košice
  • Sorbet- fenikel, cibébová šťava, kozí syr, lieskovce, perlivé hrozno/ Sorbet - fennel, botrytis grapes juice, goat cheese, hazelnuts, sparkling grapes
  • Ustrica Strekov 1075, kyslé pivo, kvasené maliny, chren/ Oyster Strekov 1075, sour beer, fermented raspberries, horseradish
  • Tatarák zo pštrosa, unagi omáčka, avokádo, wasabi mayo, daikon, ponzu lotos, ryžové chipsy/ Ostrich tartare, unagi sauce, avocado, wasabi mayo, diakon, ponzu lotus, rice chips
Pivovar HOSTINEC, Košice
  • Krém z červenej kapusty, pečená kačka, škoricové jablko
  • Konfitovaný bravčový bôčik, mandarinkovo – sezamová emulzia, vyprážané kapustové pirohy, pečené hruškové a zelerové pyré
  • Cviklové taštičky s tvarohom, sladová piškóta, jahod, citrónové želé a mätový olej
Reštaurácia Slávia, Košice
  • Kroketa z bravčového kolena, zeler, jablko, chren, citrusový gel/ Croquet made of pork knee, celery, apple, horseraddish, citrus gel
  • Pohánkový piroh plnený konfitovaným kačacím stehnom, omáčka zo šalvie, masla a cmaru, domáce lardo/ Buchwheat pierogi stuffed with duck leg conft, sauce of sage, butter and buttermilk, homemade lard
  • Stehno z králika na smotane, restovaná farebná mrkva, chlpatý knedlík, nakladané ríbezle, prach z jabĺk/ Leg of rabbit, creamy souce, colourfull carrots, homemade potato dumpling, pickled currants, apple dust
  • Citrónová mandľová piškóta, créme fraîche, medová zmrzlina so šalviou, sušená marinovaná slivka, makový chips/ Lemon- almod cake, créme fraîche, honey icecream with sage, dried marinated plum, poppy chips


Jolly jocker



Copyright 2012 - 2023 © Pre gurmanov, spol. s r. o.