- LOSOSOVÝ TATARÁK/ SALMON TARTAR
- MISO HUBOVÁ POLIEVKA/ MISO MUSHROOMS SOUP
- CHILLI KREVETY/ CHILLI PRAWNS
- MOCHI ZMRZLINA/ MOCHI ICECREAM
- Granadír - zemiak, vyúdená cibuľa, paprika, cestovina, ovčí syr/
- Zubáč, hľúzovka, huby, topinambur, špenát, buerre blanc/
- Cotechino, čierna šošovica, kreveta, zelený čaj, pomaranč/
- Mandarinka - tvaroh, vanilka, kumquat, mandle
- Hovädzie líčko, pyré z pečenej kvaky, drvené gaštany, nakladaná reďkovka/
- Tiramisu, pistácie, belgická čokoláda/
- Carpaccio zo sépie, arancini, tekvica, limoncello gel/
- Mušla Svätého Jakuba, uhorka, horčicové semiačka, pažítka, crostína/
- MRKVOVÝ TATARÁK S ESTRAGÓNOM/ carrot tartare with tarragon
- VYPRÁŽANÝ SYR S ČIERNOU ZIMNOU HĽUZOVKOU/ fried cheese with black winter truffle
- JABLKOVÝ KNEDLÍK S MIŠPUĽOU/ apple dumpling with medlar
- Dezert: Čokoládový Tart, malina, limetka, mascarpone, biela čokoláda (7)/ Chocolate tart, raspberries, lime, mascarpone, white chocolate
- Polievka Bubbles: ryby, krevety, baby sépia, kokosové mlieko, koriander (2,4,9)/ ubbles fish, prawns, baby sepia, coconut milk, coriander
- Hlavný chod : Morský Vlk, karfiol, beluga šošovica, baby brokolica, prosecco (4,7)/ Seabass, cauliflower, beluga lentils, baby broccoli, prosecco
- Restovaná teľacia pečeň, kapusta, nakladaná šalotka, chrumkavá slanina/ Roasted veal liver, cabbage, pickled shallot, crunchy bacon and home-made jus
- Hovädzia roštenka na hríboch, pyré z pečenej cibule, pečený zemiak so smotanou, teľací jus/ Roast beef with mushrooms, baked onion puree, baked potatoes with cream, veal jus
- Špenátové ravioli s ricottou, filet zo sivoňa, fava fazuľky a Beurre blanc/ Spinach ravioli with ricotta cheese, Charr fillet, fava beans and Beurre blanc
- Kačacie paté podávané s cibuľovým konfitom a domácim banánovým chlebom, ozdobené listovým šalátom s kvapkou olivového oleja/ Duck liver paté served with onion confit, garnished with salad bouquet sprayed with olive oil, on the side with homemade roasted banana bread
- Kokosové creme brulée podávané s višňovým kompótom/ Coconut créme brulée served with sour cherries
- Pečený filet z Tilapie s kokosovou krustou, na omáčke z domácej červenej curry pasty s ananásom a baby brokolicou, podávaný s vyprážanou sladkovodnou krevetou v japonskej panko strúhanke a jasmínovou ryžou/ Coconut crust baked fresh water Tilapia filet on the base of homemade red curry sauce with pineapple and broccolini, served with panko fried fresh water prawn on the side with jasmin rice
- Polievka: Lososový krém s grilovanými krevetami, cesnakom a kôprom/ Creamy salmon soup with grilled shrimps, garlic and dill
- Predjedlo: Remuláda z kozieho syru s kôprom, domáce panini/ Goat cheese remoulade with dill and homemade panini
- Hl.Jedlo: Grilovaný jahňací hrebienok, batátový pečený zemiak plnený Ratatouille zeleninou a cesnakovo-maslovou omáčkou s rozmarínom/Rack of lamb, roasted sweet potato with Ratatouille filling and buttery garlic sauce with rosemary
- Rock shrimp tempura - Pikantné krevety v tempure , krevetový chips , sezamovým dresing a avokádo 1, 3, 4, 6, 10, 11
- Miso shiru special - 330ml Vývar z tuniaka zjemnený miso pastou s tofu, wakame riasou, so sklenenými rezancami, kúskami rýb a jarnou cibuľkou 1, 4, 6, 11
- Uramaki ebi temputa tuna tartar - 10 ks obrátená rolka s krevetou v tempure, pažitka, avokádovým sashimi a tatarák z tuniaka, gari, wasabi, wakame šalát 1, 3, 4, 6, 7, 11
- Jelenie medailónky marinované v borievkach, pyré z pečeného zeleru, chrumkavý cícer, omáčka z pečenej cibule/
- Kačací rilletes, gratinovaný pór, medový kaviár, tymianový olej/
- Šafránové krémové krupoto, kačacie prsia, glazovaný ružičkový kel/
- Máčanka - polievka, ktorú si zamilujete/ Máčanka - soup that you will fall in love with
- Divina z považských lesov, mak, tekvicová haruľa/ Wild from the forests of Pavažie, poppy, pumpkin harula
- Detská krupica - nezabudnuteľná chuť detstva/ Semolina porridge - an unforgettable taste of childhood
- Chrbát z jeleňa s vínovou omáčkou, horčicovou cviklou, sušenou slivkou marinovanou v čiernom čaji s anízom, borievkami, klinčekmi a škoricou a domácimi zemiakovo tvarohovými knedličkami/ Venison back loin with red wine sauce, mustard beetroot, black tea marinated dried plum with anise, juniper, cloves and cinnamon, and homemade curd and potato gnocchi
- Jeseter marinovaný v citróne s čerstvým feniklom, citrónovým pyré, cesnakovo chrenovým pyré a vinaigretka z bielej sóji a citrónov/ Lemon marinated sturgeon fillet with fresh fennel, lemon purée, garlic and horseradish purée and white soy and lemon vinaigrette
- Nakladané prepeličie vajíčko v balsamicu, s krémom z bielej špargle, šunkovým a špargľovým želé a kaviárom z hľuzoviek/ Balsamic vinegar pickled quail egg with cream of white asparagus, ham and green asparagus gelée and truffle caviar
- Čokoládový puding s penou z bielej čokolády, flambovaným banánom, pastou z čierneho sezamu, bergamotovým džemom, karamelovým gélom s bergamotom a slaným čokoládovým čipsom/ Chocolate pudding with white chocolate mousse, flambéed banana, black sesame paste, bergamot jelly, bergamot and caramel gelée and salted chocolate chips
- Sous-vide chrbát z daniela, pečená maslová tekvica, šípkový demi-glace, redukcia z červeného vína, espuma z pečeného cesnaku/ Sous-vide deer loin, baked butter pumpkin, rosehip demi-glace, red wine reduction, confit garlic espuma
- Delikátny kačací ramen s trhaným kačacím mäsom s bulgogi BBQ, baby špenátom, marinovaným vajíčkom/ Delicious duck ramen with pulled duck meat, bulgogi BBQ, baby spinach, marinated egg.
- Uramaki soft-shell krab, rukola, avokádová pena, krevetový tatarák/ Uramaki soft-sellcrab, arugula, avocado foam, shrimp tartare
- Tekvicové velouté, rybie tofu, fermentovaná tekvica, čierny cesnak/ Pumpkin velouté, fish tofu, fermented pumpkin, black garlic
- Ústrice, zázvor, ponzu, tobiko/ Oysters, ginger, ponzu, tobiko
- Hovädzí fillet, zeler, horčica, hľuzovka/ Beef fillet, celery, mustard, truffle
- Moruša/ Mulberry
- Rajčinové consomé, pečený teľací brzlík, špenát a cesnakové hrianky/ Tomato consommé, roasted veal sweetbread, spinach and garlic toasts
- Karé z mangalice, krvavnicová kaša, lalok, „pukance“ z bravčovej kože, teľací jus s čerstvým majoránom/ Mangalitza slice, blood puding, lobe, pork skin „popcorn“, veal jus with fresh marjoram
- Divinová terina, pesto z medvedieho cesnaku, džem z karotky a gaštanový muffin/ Venison terrine, wild garlic pesto, carrot jam and chestnut muffin