Prihlásenie
x

Sprievodné akcie

Otváracia večera ZFJ 2021

Carnevalle grill restaurant and bar, Bratislava
Dátum: 14.6.2021
Čas: 18:30

Slávnostná večera pri príležitosti otvorenia ZFJ sa bude konať v ikonickej reštaurácií Carnevalle v Bratislave 14.júna o 18:30. Carnevalle si udržuje vysokú kvalitu už viacero rokov a patrí medzi TOP tématické reštaurácie na Slovensku podľa bedekra Gurmán na Slovensku. Okrem výborného menu už klasicky pripraveného špeciálne pre ZFJ, budeme môcť ochutnať aj festivalový aperitív Champagne od partnera festivalu, prestížneho francúzskeho výrobcu Laurent-Perrier . Menu bude sprevádzané vodami svetovej značky San Pelegrino. Hostí privíta osobne riaditeľ ZFJ : Radoslav Nackin - vydavateľ reštauračného bedekra Gurmán na Slovensku a o príjemné chvíle sa postará známy hudobník Roman Vámos.



Zážitkové varenie s Martinom Korbeličom

Dátum: 17.6.2021

Exkluzívny kurz s jedným z najlepších šéfkuchárov Slovenska, známym aj z televíznej obrazovky ako tvrdým porotcom a držiteľom dvoch Zlatých vidličiek od Gurmána na Slovenku, Martinom Korbeličom. Martin si pre nás pripravil hviezdne recepty, ktoré svojimi kombináciami chutí vo vás zanechajú nezabudnuteľný zážitok a zároveň ohromia svojou rafinovanosťou. A pritom sú tak jednoduché, že pod Martinovým vedením si tieto recepty pripravia aj skutoční gurmáni začiatočníci, ktorí vareniu len začínajú prichádzať na chuť. K tomuto skvelému menu vyberie náš someliér mix vín od malých vinárov zo Sv. Jura, doplnených o jedno svetoznáme vinárstvo. Ako na všetkých našich kurzoch, aj tentokrát vám náš šéfkuchár prezradí viacero tipov a trikov zo svojej kuchyne.
Cena 85,- € (Zľava 10% pre držiteľa Degustačného kupónu ZFJ.)

Objednať




Zážitkový kurz s kuchárom roka 2020 na Slovensku !

Francúzska kuchyňa - PROVENCE s Jozefom Masarovičom - reštaurácia UFO

Dátum: 26.6.2021
Našu gurmánsku cestu po regiónoch Francúzska zahájime návštevou čarovného regiónu a gurmánskeho raja - PROVENCE. Všetky tie úchvatné chute a vône Provance dostaneme na tanier a pri poháriku vínka sa dozviete viac o tomto gastronomicky bohatom regióne prostredníctvom známych receptov, ktoré preslávili tento kraj. Kurz je pod taktovkou výnimočného šéfkuchára Jozefa Masaroviča, víťaza ocenenia Gurmán AWARD - najlepší kuchár na Slovensku pre rok 2020. Ako býva našou tradíciou, budeme degustovať 3 vínka od francúzskych vinárov podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
Cena 119,- € (Zľava 10% pre držiteľa Degustačného kupónu ZFJ.)

Objednať


Copyright 2012 - 2021 © Pre gurmanov, spol. s r. o.