Prihlásenie
x

SOTTO RISTORANTE ITALIANO

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




.Školská 10
Spišská Nová Ves
WWW.SOTTO.SK
Už minulý rok sme konštatovali, že úroveň kuchyne v Sottopassaggiu je veľmi dobrá, ale tento podnik známy na východe Slovenska, si kvalitu nielen udržal, ale aj mierne zvýšil. Je to zásluhou entuziastickej šéfkuchárky Evy Polomskej. Radi vám tak môžeme vrelo doporučiť aj tento rok jednu z najserióznejšie pracujúcich reštaurácií v tomto regióne. Interiér reštaurácie je vkusne zariadený v štýle navodzujúcom taliansku atmosféru, čím dopĺňa celú ideu talianskej kuchyne. Veľmi príjemným je aj posedenie na peknej záhrade či v zimnej záhrade. Ponuka je pestrá a už predjedlá vás zaujmú, pizza a vlastný chlieb sú vždy výborné, no a cestoviny – tie musíte jednoducho ochutnať, pretože nám chutili asi najlepšie za poslednú dobu. Z akvária si môžete vybrať svoju rybku a radi vám ju čerstvú pripravia. Veľmi príjemná je aj obsluha, a tak zážitok z návštevy tejto reštaurácie vo vás bude rezonovať ešte dlho po jej opustení. Reštaurácia sa pravideľne umiestňuje v bedekri Gurmán na Slovensku a patrí k najlepším v Košickom kraji. Šéfkuchárka Eva Polomská sa už 5 rokov, ako jediná žena umiestňuje v rebríčku 20 Best Chefs Slovakia toho istého bedekra.

Cena menu ZFJ: 35,- €
Kúpiť degustáciu

Festivalové menu

1.
Chute regiónov
Crema di patate con constadina di angnello – krémová zemiaková polievka, jahňacia kotleta, zemiakové čipsy, foccacia
potato cream soup, lamb cutlet
2.
Naše ikonické jedlo
Bigoli in cassopipa – cestoviny, mušle slávky, mušle sv. jakuba, mušle vongole veraci, foccacia
pasta, mussels, st. jacobs mussel
3.
Kuchárova voľba
Formaggi – syrový tanier
cheese platter
Copyright 2012 - 2024 © Pre gurmanov, spol. s r. o.