Prihlásenie
x

Hotel Tri Studničky ****, Demänovská Dolina

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Demänovská Dolina 5
031 01 Liptovský Mikuláš
www.tmrhotels.com/hotel-tri-studnicky/sk/
Jeden z prvých hotelov v Tatrách, ktorý začal prezentovať zážitkovú gastronómiu už pred dvadsiatimi rokmi. V poslednej dobe si svoju pozíciu upevnil aj vďaka nápaditej a modernej kuchyni Tomáša Vitanovca, ktorý sa nebojí tradičné jedlá ozvláštniť svetovými ingredienciami. V Hoteli Tri Studničky kladú dôraz na autentickosť a čerstvosť, čo sa odráža v ich vlastnej výrobe cestovín, pirohov a jemných nokov. Vychutnajte si ich domáci chrumkavý chlieb potretý čerstvým maslom a medom od regionálnych producentov. Pre milovníkov rýb je pripravená lahôdka v podobe čerstvo ulovených rýb z miestnych rybníkov, dochutených aromatickými bylinkami z hotelovej záhradky. Výborným príkladom je demänovský pstruh snúbiaci sa s pistáciami, badiánom a osviežujúcou citrónovou trávou.


One of the first hotels in the Tatras to start offering experiential gastronomy twenty years ago. Recently, it has strengthened its position thanks to the imaginative and modern cuisine of Tomáš Vitanovec, who is not afraid to spice up traditional dishes with international ingredients. At Hotel Tri Studničky, they emphasize authenticity and freshness, which is reflected in their own production of pasta, pierogi, and delicate gnocchi. Enjoy their homemade crispy bread spread with fresh butter and honey from regional producers. For fish lovers, there is a delicacy in the form of freshly caught fish from local ponds, seasoned with aromatic herbs from the hotel garden. An excellent example is Demänovská trout combined with pistachios, star anise and refreshing lemongrass.

Cena menu ZFJ: 35,- €

Kúpiť degustáciu

Festivalové menu

1.
Chute regiónov
Polievka: krém zo spálených zemiakov, konfitovaný žĺtok, hovädzia hruď, kapucínka a:3
soup: burnt potato velouté, confit yolk, beef brisket
2.
Naše ikonické jedlo
Hlavné jedlo: krkovička, halušky, kapusta, a:1,3,12
main course: pork neck, dumplings, cabbage a:1,3,12
3.
Kuchárova voľba
Dezert: lokša, kačacia masť, tonka fazuľka, chilli, smotana a:1,7
dessert : ,,lokša,, tonka bean, chili, cream a:1,7
Copyright 2012 - 2025 © Pre gurmanov, spol. s r. o. | Kontakt