Prihlásenie
x

RIVERBANK Restaurant, Grand Hotel River Park

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Dvořákovo Nábrežie 6
Bratislava
www.riverbank.sk
Grand Hotel River Park ***** Bratislava Už pri vstupe do reštaurácie RIVERBANK, situovanej v luxusnom prostredí päťhviezdičkového hotela, vás opantá jej atmosféra – elegancia a pohoda zároveň. Precízne zariadený interiér sľubuje kulinársky zážitok na najvyššej úrovni. V letných mesiacoch sa navyše otvára terasa, kde si môžete vychutnať znamenité jedlá s krásnym výhľadom na Dunaj. Šéfkuchár Jaroslav Žídek je majstrom svojho remesla a už legendou slovenskej gastroscény. Jeho jedlá sú zmesou klasiky a chuťových zážitkov postavených na kvalitných surovinách. Sezónne menu je vždy zostavené s ohľadom na aktuálnu dostupnosť potravín a hosťom sa prezentuje na elegantnej prenosnej tabuli ako za starých čias vo Francúzsku.


Grand Hotel River Park ***** Bratislava As soon as you enter the RIVERBANK restaurant, located in the luxurious surroundings of a five-star hotel, you will be captivated by its atmosphere – elegance and comfort at the same time. The meticulously furnished interior promises a culinary experience of the highest standard. In the summer months, the terrace opens, where you can enjoy delicious meals with a beautiful view of the Danube. Chef Jaroslav Žídek is a master of his craft and already a legend on the Slovak gastronomic scene. His dishes are a mixture of classics and taste experiences based on quality ingredients. The seasonal menu is always compiled with regard to the current availability of food and is presented to guests on an elegant portable board, as in the old days in France.

Cena menu ZFJ: 59 €

Kúpiť degustáciu

Festivalové menu

1.
Chute regiónov
Sumček z farmy handlová (obsahuje 3, 4, 10) údený sumček, zemiaková pena s cmarom, chrumkavou pohánkou a paprikou z komoče
catfish from handlová farm (contains 3, 4, 10)
sk smoked catfish with buttermilk - potato foam, crispy buckwheat and farmers pepperfrom komoča region
2.
Naše ikonické jedlo
Daniel (obsahuje 7, 8, 9)
sk grilovaný chrbát a kačacia pečeň foie gras s pečenou zeleninou, šalotkovým pyré, šípkovým lekvárom a lieskovcami
fallow dear (contains 7, 8, 9)
sk grilled saddle and duck liver foie gras roasted vegetable, shallot onion purée, rosehip jam and hazelnuts
3.
Kuchárova voľba
Bažant z farmy trnie (obsahuje 1,3,9,10)
sk pirohy s trhaným bažantím stehnom, zelerovým pyré a silným hubovým vývarom
pheasant from trnie farm (obsahuje 1,3,9,10)
sk pierogi with shredded pheasant meat with celeriac and mushrooms broth
4.
Štvrtý chod
Pšenica (obsahuje 1, 3, 7, 8) naklíčená červená pšenica s paštrnákom, sezónnymi hubami, vajcom a bazalkou
wheat (contains 1, 3, 7, 8) sprouted red wheat with parsnips, seasonal vegetable, egg and basil

4 chodové menu podávajú reštaurácie ocenené 3 a 4 Zlatými vidličkami od bedekra Falstaff.

Copyright 2012 - 2025 © Pre gurmanov, spol. s r. o. | Kontakt