1.
Chute regiónov
Hríby, topinambur, vajíčko, kel, píniové oriešky a: 3,7,8
mushrooms, jerusalem artichoke, egg, kale, pine nuts a: 3,7,8
2.
Naše ikonické jedlo
Nakladaný pstruh lososovitý, langoš, chren, ríbezle, bylinky a: 1,4,7
pickled salmon trout, langosh (fried flatbread), horseradish, currants, herbs a: 1,4,7
3.
Kuchárova voľba
Vykŕmené kačacie prsia, kroketa, lieskovce, tekvica, rakytník, jablko, sladkokyslá omáčka a: 1,3,6,7,8,9
duck breast, croquette, hazelnuts, pumpkin, sea buckthorn, apple, sweet & sour sauce a: 1,3,6,7,8,9
4.
Štvrtý chod
Datľový koláčik, tekvica, pekanové orechy, karamel, mis a: 1,3,6,7,8
date cake, pumpkin, pecans, caramel, miso a: 1,3,6,7,8
4 chodové menu podávajú reštaurácie ocenené 3 a 4 Zlatými vidličkami od bedekra Falstaff.