Prihlásenie
x

Carnevalle grill restaurant and bar, Bratislava

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Hviezdoslavovo nám. 20
Bratislava
www.carnevalle.sk
Reštaurácia Carnevalle je oslavou kvalitného mäsa, steakov, čerstvých a lokálnych surovín. Sídli na výnimočnej adrese, v srdci Bratislavy na Hviezdoslavovom námestí. Jej nový šéfkuchár, mladý kreatívny Oliver Vozárik vsadil na čerstvosť, kvalitu, lokálnych dodávateľov a sezónnosť surovín. No najmä na vekmi overenom spôsobe prípravy jedla – na grilovaní. Oheň je živlom, ktorý dodáva jedlu výnimočnú energiu, preto v Carnevalle grilujú na špeciálnom JOSPER grile, ktorý využíva drevené uhlie. Menšie jedlá a zeleninu na grile Yakitori zhotoveného na zákazku v japonskej Osake. Filozofiou reštaurácie je využívať sezónne suroviny od lokálnych dodávateľov. Že sú za poctivú prípravu jedál, dokazuje aj to, že si sami pečú čerstvý kváskový chlieb a v zime dávajú prednosť dostupnej koreňovej zelenine pred zeleninou z dovozu. Pre milovníkov kvalitného mäsa a steakov ponúkajú možnosť kúpiť si jedinečné druhy v ich Meat markete priamo v reštaurácii.

Reštaurácia sa nachádza medzi TOP10 Tématických reštaurácií od roku 2014 nepretržite, podľa gastronomického bedekra Gurmán na Slovensku.!

Festivalové menu

1.
Chute regiónov
Kačka, mrkva konfitovaná v kačacej masti, pistácie, ligurček
duck, carrot confit , pistachios, lovage
2.
Naše ikonické jedlo
Nízka roštenka dry aged, kel, slanina, pečená cibuľa, údená paprika
sirloin dry aged, kale, bacon, roasted onion, smoked pepper
3.
Kuchárova voľba
Zeler, šošovica, hľuzovková omáčka, zemiak
celery, lentils, truffle sauce, potatoes
       
Copyright 2012 - 2021 © Pre gurmanov, spol. s r. o.