Prihlásenie
x

Bestellung einer Verkostung

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo

Bezirk Bratislava

Albrecht restaurant
  • Grilovaný chrbát z králika, karotkové pyré, hráškové krupoto, pečený kaleráb, topinamburové velouté, ligurčeková pena
  • Marinovaný losos Gravlax, lososový kaviár, fenikel, korál z morských rias, sépiova majonéza
  • Homaria polievka Bisque s kokosovým mliekom
  • Domáci piškót, limetkový krém, macerované ovocie v Amaretto pečená biela čokoláda, malinový prach
Au Cafe
  • Terina z foie gras, višňová emulzia, pečené gaštany, žerucha
  • Tortellini plnené kačacím riletts, pyré z pečenej tekvice, hľúzovka, hruška
  • Pstruh lososovitý, krém z bielej reďkovky, výhonky z kapusty, nakladaná reďkovka
Bistro BAROZA
  • LANGOŠ A TATARÁK (hovädzie, zelené korenie, pecorino, reďkovka) / LANGOS AND BEEF TARTAR (green pepper, peccorino cheese, raddish)
  • KREVETY A DRŽKY (halászlé, paprika, chilli) / SHRIMPS AND VEAL TRIPE (halászlé sauce, paprika, chilli)
  • KACKA (cvikla, farmárska zelenina, višne) / DUCK (beet, farm vegetable, cherries)
Carnevalle meat restaurant and bar, Bratislava
  • Kozí syr, nakladané hríby, plnená cherry paradajka, bylinková espuma,/ Goat cheese, pickled mushrooms, stuffed cherrry tomato, herb espuma
  • Jahňacie, mrkvové pyré, fava fazuľky, slaninová polenta, rozmarínový jus,/ Lamb, pickled mushrooms, fava split peas, polenta with bacon, rosemary jus
  • Morský čert, kukuričné pyré, kaviár, riasy, omáčka Beurre de blanc,/ Monkfish, corn purée, caviar, seaweed, Beurre de blanc sauce
COZY COZA Restaurant
  • Tvarohové jahodové guľky na omáčke z čerstvých jahôd so štipkou matcha tea/ Cottage cheese balls stuffed with fresh strawberry sauce and dash of matcha green tea
  • Grilované kuracie supreme, marinované v čerstvom opekanom kokose a tandoori korení, podávané na červenom thajskom jablčno-kokosovom kari s lotosovým koreňom a pilaf ryžou s čerstvou zeleninou/ Grilled coconut and tandoori spices marinated supreme chicken breast based on thai red coconut apple curry with broccolini and fried lotus root, at side with vegetable pilaf rice
  • Šafránová Bouillabaisse polievka s feniklom, podávaná cesnakovým aioli a chipsami z čierneho chleba/ Safron Bouillabaisse with fennel served with garlic aioli and dark break chips
KAZUMI japan restaurant
  • Silný hovädzí vývar s cukrovým hráškom, plátky hov. sviečkovice a ryžovými rezancami, Beef soup with snow peas, beef tenderloin and rice noodles,
  • Moderné lososové nigiri s Kizami wasabi, gari a wakame šalátom, Modern salmon nigiri with Kizami wasabi, gari and wakame salad
  • Teriyaki kuracie kúsky 60g, vajíčková ryža, maki 4 ks, gari, wasabi, wakame šalát, Teriyaki chicken 60g, fried rice , maki 4pcs, gari, wasabi, wakame salad
Leberfinger
  • Bôčiková roláda plnena kuriatkami,kapustový puding/ Belly roll,club fungus, cabbage puding
  • Terina z troch druhov pečienky , zemiakový pagač, pečený cesnak ,arónia/ Terina 3 types of roast, potato pie, baked garlic ,chokeberry
  • Pomaly pečené stehno z diviaka na šípkach, orechové krokety/ Slow roasted wild boar thigh, darts,walnut croquettes
Mlyn 108, Modra
  • Kuracie stehienko so šalviou, rozmarínom a citrónovou kôrou, s krémom z údených zemiakov, s kuracou omáčkou so škoricou, klinčekmi a borievkami a čerstvou hľuzovkou /
  • Tatarák z hovädzej sviečkovice s citrónovým olejom, krémovým teľacím špikom údeným na dubovom dreve a kaviárom /
  • Hubový Beurre blanc z čerstvých kuriatok s teľacím brzlíkom, sous vide vajíčkom, parmezánovou penou, hľuzovkovým kaviárom a pažítkovým olejom /
  • Dezert: Petit fours /
UFO watch.taste.groove., Bratislava
  • Hovädzí jazyk, 63°vajce, bielková espuma, kôpor
  • Pho
  • Zubáč, nakladaný kaleráb, oškvarky, údená beurre blanc
  • Toffifee puding, krém anglaise s tonka fazuľkami, jogurtový sorbet, karamelizovaný banán, čokoládové sklo
Wabi Sabi Japanese Restaurant
  • Robata yakitori hovädzí rib eye, farmárske kuracie stehno Japonský zemiakový šalát
  • Sushi nigiri unagi úhor, aburi losos
  • Suimono rybacia polievka,
  • Nama nama dezert
Zylinder cafe & restaurant, Bratislava/Pozsony
  • Restované kuracie pečene a srdcia, zemiakové šúľance, strúhanka, cmar/ Roasted chicken livers and hearts, potato dumplings „šúľance“, breadcrumb, buttermilk
  • Carpaccio z hovädzieho jazyka, nakladané uhorky, horčica, kôpor, chrenová espuma/ Beef tongue carpaccio, pickles, mustard, dill, horseradish espuma
  • Bravčový bôčik, kapustovo zemiaková štrúdľa, vyprážaná bravčová koža, horčicová omáčka/ Pork fatback, cabbage and potato strudel, fried pork skin, mastard sauce


Bezirk Trenčín



Bezirk Nitra



Bezirk Žilina



Bezirk Prešov

Gašperov mlyn, Batizovce
  • Tešiť sa môžete na štvorchodové degustačné menu „vidličkovej reštaurácie“, ktoré bude obsahovať náš domáci chlieb s maslom alebo nátierkou, polievku, hlavný chod a dezert.
  • Keďže hostia Gašperovho mlyna degustačné menu vopred nikdy nepoznajú, reštaurácia sa rozhodla tento systém aplikovať aj na Zimný festival jedla 2019, aby zaručila autentický zážitok z návštevy tejto jedinečnej reštaurácie.
  • Všetky jedlá budú pripravené z čerstvých a sezónnych surovín, špeciálne pre daný deň, počas ktorého reštauráciu navštívite. Váš zážitok bude preto skutočne jedinečný a doslova neopakovateľný.
Hotel Hviezdoslav - reštaurácia Poézia, Kežmarok
  • Vyprážané krokety z ovčieho syra, hruškovo-zázvorový kompót,/ Fried sheep chees croquettes, pear-ginger compote
  • Kačka, restovaný špenát, ponzu, údený batat, koriander/ Duck, roasted spinach, ponzu, smoked sweet potato, coriander
  • Tartaletka s grilovaným ananásom, zmrzlina zo slaného karamelu, pečená biela čokoláda/ Tartalette with grilled pine apple, salt caramel ice cream, baked white chocolate
Moment Bistro & Ubytovanie, Batizovce
  • Krémová polievka z čiernej šošovice, rybacie raviolky/ Black lentlis creamy soup, fish ravioli
  • Náš kváskový chlebík, domáca kačacia šunka, zelerová remuláda, chrumkavá cibuľka/ Our sourdough bread, homemade duck ham, celery remoulade, crispy onion
  • Rolovaný bôčik s paštrnákom, dulou a chilli čipsom/ Rolled pork belly with parsnip, quince and chilli chips


Bezirk Košice

Camelot - pilsner pub& medieval restaurant
  • Pomaly pečený bôčik na mede a tymiáne so sladkými zemiakmi s hruškami doplnený pikantným demi-glace,
  • Údený kraličí chrbát na pyré z fialových zemiakov so šipkovým demi – glace a pancettovými chipsami,
  • Orechovo – čokoládová roláda na banánovom kréme s čerstvým ovocím a chilli šľahačkou,
OhniskO Fire Dining & Brew Bar
  • Krájaný tatarák zo zretého býka od Vranova s ančovičkami, chrumkavými kaparmi, marinovanou šalotkou, hľuzovkovou majonézou a ogrilovaným kváskovým chlebom s maslom s pažitkovými kvetmi
  • Grilovaný filet z úhora riečneho, grilovaný ananás a šalát z grilovaného kelu so sézamovým dressingom a údenou slaninou
  • Ustrica podľa vlastného výberu z nášho ustricového menu
Pivovar HOSTINEC, Košice
  • Bravčová panenka v špenátovej kruste doplnená karotkovým a paštrnákovým pyré s omáčkou z domáceho sladového chleba,
  • Hovädzí tatarák z vrchného šálu so strúhaným vajíčkom a vyprážaným posúchom,
  • Zemiakové šúľance v orechovo – sladovej strúhanke s karamelizovanými figami a šľahačkou,
Reštaurácia a penzión Villa Regia
  • Domáce pirohy obalené v orechoch plnené čučoriedkami so smotanovo – vanilkovým krémom/ Home made ,,pirohy,, wrapped in nuts stuffed with fresh blueberries with vanilla cream
  • Kačacie prsia s pomarančovou omáčkou, tekvicou, kelom a zeleným jablkom/ Duck breast with orange sauce, pumkingm brussel sprouts & green apple
  • Halászle s chrbtom z tmavej tresky a cesnakovým chlebom/ ,,Halászle,, fish soup of cod fish with garlic bread
Reštaurácia Slávia, Košice
  • Domáce zemiakové šúľance obalené v lieskovcoch, višne, nugátova zmrzlina,
  • Pohánkový piroh plnený konfitovaným kačacím stehnom, maslová emulzia ,domáci créme fraîche, kôpor,
  • Hovädzie pierko, zeler, nakladané huby, dula a vlašské orechy,
  • Zprudka opečené foie gras , nakladané ríbezle, domáca maslová brioche


Copyright 2012 - 2022 © Pre gurmanov, spol. s r. o.