Prihlásenie
x

Objednávka degustácie

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo

Bratislavský kraj

AuCafe, Bratislava
  • Rizoto porcini v parmezánovom košíku, rozmarínová pena
  • Filet z pražmy kráľovskej, zeleninová raviola, maslová omáčka
  • Tiramisu
Brasserie Anjou, Hotel Sheraton, Bratislava
  • Sviečkovica z diviaka v oravskej slanine so zelerovým pyré, černicami, vlašskými orechmi a čokoládovou omáčkou
  • Cviklová krémová polievka s kozím syrom a 12-ročným balzamikom
  • Medový perník s hruškovo-dulovým ragú s čokoládou a malinovými chrumkami
Carnevalle meat restaurant and bar, Bratislava
  • Grilovaný mečúň, karfiolové pyré a konfitovaná koreňová zelenina
  • Top Blade steak - Hovädzie lúpané plece pripravované na drevenom uhlí (JOSPER GRILL), fazuľové lusky, zemiaková štrúdľa a hubová omáčka
  • Domáce ravioli plnené syrom mascarpone, hľuzovková omáčka a čerstvo strúhaná čierna hľuzovka
CUBES, Hotel Aston, Bratislava
  • Pošírovaný zubáč v medovke a šalvii lekárskej, gnocchi z kukurice s chilli lieskovcami, petržlenové chipsy
  • Karfiolové krémové rizoto s olejom z bielej hľuzovky so syrovými kroketami a čerstvo nakrájanou jesennou čiernou hľuzovkou
  • Brasirovaný králik trhanec s maslovými gaštanmi a hrudkovým tvarohom
Hotel Sebastian, Modra
  • Pečené kačacie prsia na korení s mangovým julienne s pečenými zemiakovými knedličkami s koriandrom
  • Vykostená prepelica plnená s dubákmi a parmezánom sous vide s konfitovanými šalotkami podávaná s pyré z batátov
  • Domáce pirohy plnené s jahodami s čokoládovou penou a s dipom z lesného ovocia
Leberfinger, Bratislava
  • Lokša plnená kačacím krémom
  • Tafelspitz Franz Josef s varenou zeleninou, restovanými zemiakmi a mäsom
  • Jablková štrúdľa, šodó krém
Mlyn 108, Modra
  • Krém z červenej kapusty s orieškovým créme fraîche a vlašským orechom v jogurte
  • Hľuzovkové makrónky s vykŕmenou kačacou pečeňou, s cibuľovým pyré a mrveničkou z horkých mandlí
  • Pomaly pečený bravčový bôčik so slaninovým džemom, bravčovými chrumkami, karamelizovaným divým hadomorom a jablkovou omáčkou
Moods bakery & coffee, Bratislava
  • -ŠPECIÁLNE FESTIVALOVÉ RAŇAJKOVÉ MENU!

    Viac informácií nájdete v časti Sprievodné akcie.
  • -
  • -
PARCAFE Wine & Dine, Bratislava
  • Grilovaná chobotnica na paprikovom oleji, grilované zemiaky, čerstvá ruccola
  • Tatarák z jelenieho chrbta, bruschetta s paradajkovým concasse, púder z oleja z vlašských orechov
  • Crema di catalana trio
Pavúk - wine restaurant, Modra
  • Pomaly varené jemne zaúdené hovädzie rebro podávané s krémom z červenej kapusty a nakladaným horčičným semienkom
  • Panenka z diviaka na grile podávaná s paštrnákovým pyré a šípkovou redukciou
  • Sous – vide bravčový bôčik podávaný na červenej šošovici s mrkvou
Portofino wine & pasta bar, Bratislava
  • Ravioli plnené hovädzím krkom na šalviovo-vínovej omáčke s chipsom zo San Daniele - Delikátna kombinácia cestovín s jemným hovädzím mäsom na krásne voňavej omáčke zo šalvie a nezameniteľná chuť San Daniele proscuitta v podobe chipsu
  • Variácia San Daniele & Queso de Cabra - Skvelá kombinácia talianskeho proscuitta z oblasti Friuli známej tiež výrobou Prosecca & španielsky zrejúci kozí syr v ktorom nájdete tóny dubových lesov a príjemnú orieškovú arómu
  • Domáce Panettone, vanilkové mascarpone, omáčka Frutti di Bosco, 0,1 dc Contarini Victor Moscato - Pravá talianska vianočka s mascarpone a zmesou z lesného ovocia v dokonalej súhre s pohárom sladkých bubliniek
Restaurant Landsfeld, Hotel Majolika****, Modra
  • Pošírovaný zubáč plnený baby špenátom jemne dochutený cesnakom, podávaný na zemiakovom rösti
  • Steak z bravčovej panenky na grile plnený gaštanmi preliaty s teľacím demi glace podávaný so zapekanou zemiakovou lokšou plnenou restovanou zeleninkou
  • Do chrumkava opečené prsia farmárskej kačice so slivkovou omáčkou a Hokaido knedlíkom
River Bank Restaurant, Grand Hotel River Park*****, Bratislava
  • Grilovaná kačacia foie gras, tvarohové hrubé slíže s karamelizovanou šalotkou
  • Jahňacie lýtka na zelenine a tymiane, gratinované zemiaky na smotane a cesnaku
  • Vtáčie mlieko s krémom z pravej vanilky, slaný karamel
Savoy Restaurant, Hotel Carlton****, Bratislava
  • Udený Úhor servírovaný so spetzlami s hrubozrnou horčicou a pošírovaným vajíčkom
  • Marinovaný Jelení Chrbát – Sous vide so slaninkou z mangalice, fialové zemiaky, glazúrovaná červená repa, červená kapusta s badiánom, servírovaný s jemnou čokoládovou omáčkou s chilli
  • Milosti Božie čiže fánky – preliate so šodó z prešporských vín, domáci ovocný kompót
Traja Mušketieri, Bratislava
  • Lososové bagetky s cottage cheese
  • Diviačia sviečkovica na vanilkovo-brusnicovej omáčke, kuriatková žemľa
  • Moelleux au chocolat, škoricová zmrzlina
UFO watch.taste.groove. Bratislava
  • Paštéta z husacej pečienky, kukuričný chlebík, marhuľovo-jablkové chutney
  • Syrový koláč, mandľové sušienky, pečené figy
  • Grilovaný sivoň potočný, krupoto s baby špenátom, bryndzová omáčka
Wabi Sabi, Bratislava
  • Dobin mushi, seafood vývar s krevetou, kukuričným kuriatkom, hubami eringi a kvapkou limquatu
  • Prime tuna toro nigiri
  • Uramaki sushi s tataki hovädzím filetom z BIO farmy Turova s pažítkou a cesnakovým chipsom
Zorno, Lozorno
  • Grilované kačacie prsia marinované bylinkami, podávané s karamelovou kapustou, domácou žemľovou knedľou a pomarančovým sirupom
  • Carpaccio z hovädzej sviečkovice s pažitkovým dipom a pečeným cesnakom
  • Jablkovo - hruškové pité so škoricovou omáčkou a hruškovými chipsami
Zylinder cafe & restaurant, Bratislava
  • Pečený filet zo Sumčeka Afrického ( Farma Hubice ), krupicové knedličky a rybacia omáčka Halászle
  • Hovädzí krk pripravený technológiou sous – vide, kalerábový prívarok a varené baby zemiaky
  • Kačacie prsia pripravené technológiou sous vide, pyré z červenej kapusty a zemiakové knedličky


Trnavský kraj



Trenčiansky kraj



Nitriansky kraj



Žilinský kraj



Banskobystrický kraj



Prešovský kraj



Košický kraj

CAMELOT steak restaurant, Košice
  • Baranie ragú s kyslou kapustou podávané v chrumkavom chlebe
  • Sous vide bravčová panenka s pyré z fialových zemiakov a pečenou maslovou tekvicou
  • Dulové pité s tvarohovou penou
Culinario Club 33, Košice
  • Tiahnuté bravčové líčka podávané so zemiakovou kašou s krúpkami
  • Steak z hovädzej sviečkovice pripravovaný v BigGreenEgg na 100% organickom uhlí podávaný na červenej šošovici
  • Kaša z jačmenných krúpov s dubákmi a kozím syrom
Krčma Letná, Košice
  • Filet z kapra s Pommes Anna zemiakmi a vínovou omáčkou
  • Kuracie Jaipuri s kokosovým naan a uhorkovou rajtou
  • Tekvicový prívarok s kôprom a vareným hovädzím chvostom, baby zemiaky
Nostalgie, Spišská Nová Ves
  • Bryndzový demikát so slaninovým chipsom a zemiakovou slamou
  • Hovädzie stehno pripravené metódou sous-vide s glazúrovanou koreňovou zeleninou a demi glace s červeným vínom, podávané so smotanovým krupotom s dubákmi
  • Filetky z ostrieža na šaláte z červenej šošovice, podávané s karfiolovo-vanilkovom pyré a citrónovým prelivom
Reštaurácia & penzión Baránok, Košice
  • Back to black: zaúdený jelení steak, šípky, čokoláda, black IPA bábovka od Padre Craft Brews, čierny koreň so slaným karamelom
  • Štyri tváre topinamubur: kaviár, kozí syr, avokádo, hľuzovka
  • Našľahaný ostro-sladko-kyslý tekvicový krém s ďumbierom a dulou
San Domenico caffé, Košice
  • -ŠPECIÁLNE FESTIVALOVÉ RAŇAJKOVÉ MENU!

    Viac informácií nájdete v časti Sprievodné akcie.
  • -
  • -
Sotto Ristorante Italiano, Spišská Nová Ves
  • Primi: Linguine frutti di mare- linguine s plodmi mora ( calamari, krevety, chobotnica , mušle )
  • Secondi: Crema di patate con costatina di agnello - krémová zemiaková polievka s grilovanou jahňacou kotletou a zemiakovými čipsami
  • Dolci: Millefoglie


Copyright 2012 - 2015 © Pre gurmanov, spol. s r. o.