Prihlásenie
x

Objednávka degustácie

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo

Bratislavský kraj

Art Hotel Kaštieľ****, Reštaurácia REGNUM, , Tomášov
  • Hovädzí pupok, krupotto z bio pohánky, dusená koreňová zeleninka, hríbiky a sedáno zeler
  • Pošírovaná tekvica, olej z vlašských orechov, bio jogurt a kozí syr
  • Pečený puding s nugátom, chrumkavý sneh, sorbet zo zeleného jablka a pečenej cvikle
AuCafe, Bratislava
  • Tortellini plnené penou z králika, carpacio z červenej repy, hľúzovkový créme fraiche
  • Čokoládová tortička, espuma z lesného ovocia, sorbet z limetiek
  • U nás vyzretý Rib eye steak, tekvicové pšeno, marinovaná šalotka, omáčka zo špikových kostí
Carnevalle meat restaurant and bar, Bratislava
  • Flank steak: Sous Vide Flank steak, ragú „Stroganoff“, hľuzovková knedlička
  • Dry aged Maminha: Hovädzie stehno Dry aged, pyré z lesných húb, zemiakový koláčik, mäsový jus
  • Raviolli: Tekvica Hokaido, hľuzovková omáčka, gaštany, mikrobylinky
CUBES Restaurant, Hotel Aston ***, Bratislava
  • Perkelt z bravčových paprčiek, salsa so strakatej fazule s kyslými uhorkami a majoránom, kyslá smotana a pečená cibuľa, kváskový chlieb
  • Sous vide chrbát z jeleňa v hubovej fáši, krehký koláč z lístkového cesta a tekvice so slaninou, omáčka Bordelais
  • Grilovaná Cobia v kakaovom masle, tekvicové kari rizoto s koriandrom limetka - medzichod
FOU ZOO Pan Asian Restaurant, Bratislava
  • Hl.jedlo: flank steak, sezónna zelenina, demi glace
  • Polievka: hokkaido, kari, kešu
  • Moderné nigiri : batát, avokádo, šalotkové čatní
  • Sushi rolka 4ks : hamachi tartar alebo tuniak tartar alebo losos tartar
Green Buddha, Bratislava
  • EPMD – Pečený thajský baklažán s tekvicovým krémom, kukuričným karí koláčikom a čerstvým špenátom
  • POPIA VIETNAM – Nepražené jarné rolky s avokádom, mangom a čerstvými bylinkami, podávané s bazalkovými semiačkami a sladkou čili omáčkou.
  • OCTAGON – Filet lososa pečený v banánovom liste s Tom Yam glazúrou podávaný so šalátom z quinoy a karí tekvice, pikantným paprikovým krémom, krevetami varenými v čili oleji a chrumkavou bazalkou.
Iasai FOOD BAR, Bratislava
  • Rybacie O-suimono (dashi vývar,čerstvé ryby,wakame a hijiki riasy,chilli)
  • Gyoza (údená repa,kozí syr,yuzu)
  • Tuniakový tatarák rolka (Bluefin tuna,kreveta v tempure,avokádo,kimchi pasta)
Mlyn 108, Modra
  • Na čiernom pive glazovaná vyzretá bravčová krkovička so zemiakovým mousseline, cviklovo cibuľovým relišom a údenou cviklou
  • Tart z vykŕmenej kačacej pečene s prachom z mrazom sušených jahôd, jahodovým chutnay a domácou brioškou
  • Kapučíno z jeruzalemských artičokov s orieškovou mliečnou penou a čipsom z lieskových orieškov
  • Čerstvé domáce tvarohové knedličky s makom
Portofino wine & pasta bar, Bratislava
  • Domáce bucatini, omáčka z troch druhov paradajok, lúpané slávky s čerstvým koriandrom
  • Trilógia syrov, slivkové chutney, ciabatta
  • Jahňacia korunka, chrenový créme fraiche, lístkové cesto s tekvicou, baby mrkva
Reštaurácia Hotela pod Lipou**** , Modra
  • Sezónne hríby, pošírované vajíčko, estragónový olej, bryndzový osúch // Gaštanová polievka, krémový syr, citrónová kôra, rum, chrumkavá strúhanka, údená šunka
  • Bravčové údené koleno, zemiakové gule plnené kyslou kapustou, cibuĺa, omáčka z piva Erb, čili a medu
  • Krupicová kaša, lieskové orechy, škoricový karamel, marinované jablko
Reštaurácia Leberfinger, Bratislava
  • Kačacie prsia na grilovanej kukuričnej kaši, pyré z červenej kapusty
  • Bravčová panenka v slaninke so šípkovou penou, zemiakový koláčik
  • Plnené pirohy s teľacím mäsom v smotanovej omáčke, opečená cibuľka a slaninový chips
Savoy Restaurant, Hotel Carlton****, Bratislava
  • Topinambura: Zaúdená smotana ,slanina ,sušené huby
  • Jelení chrbát: Zeler , hĺúzovka , rozmarín
  • Jeseter: Mrkva ,citrón , lieskový orech ,fialový zemiak
UFO watch.taste.groove., Bratislava
  • Na uhlí pečená cibuľa, foie gras, kačacie vajce – 63 stupňov, čierny cesnak
  • Velouté z citrónovej trávy
  • Teľa, kučeravý kel, fialová mrkva, quinoa, zázvor
  • Čokoládové páve, kakaová pena, miso-karamel zmrzlina, špongia
Wabi Sabi, Bratislava
  • Úhorové unagi hako sushi osaka style
  • Hovädzí robata negi miso steak (farma Kuchyňa)
  • Soba men-tsuyu horúce pohánkové rezance
Zylinder cafe & restaurant, Bratislava
  • Kačacie prsia: Sous Vide kačacie prsia, teplý šalát zo šošovice Beluga, pyré z pečeného zeleru
  • Tafelspitz: Varené hovädzie zadné – kvetová špička, krémový špenát, rakúske strúhané pečené zemiaky, žemľový chren, pažítková omáčka a jablkové pyré s chrenom
  • Foie gras: Domáca brioška, restovaná biela kačacia pečeň Foie Gras, brusnicový gel


Trnavský kraj



Trenčiansky kraj



Nitriansky kraj



Žilinský kraj



Banskobystrický kraj



Prešovský kraj



Košický kraj

Baránok, Košice
  • “Boršč“ 2019: Aromatizovaná šťava z fermentovanej repy, hus, rehydrovaná repa, shiitake & napa spring roll
  • Ringloty & Ďatle: Čerstvé ďatle s pomarančovým kvetom, javorom a pistáciami Ringlota, hruškový sorbet, levanduľový med a ovos
  • Jazyk & Kaša: Krokety z bravčového jazyka, karfiolové pyré s hľuzovkou a bielou čokoládou, zaudený hľuzovkový vývar, ružičkový kel a gaštany
CAMELOT restaurant, Košice
  • Opitý Viktor
  • Hovädzie líčka na zemiakovo – bryndzovom pyré a omáčkou z pečených paprík
  • Tri tváre kačacej pečene
Montana Steakhouse, Hotel Yasmín****, Košice
  • Domáce cibulové krúžky v panko strúhanke, dip s majonézou a údenými chipotle papričkami
  • Marinovaný flat iron steak, masco ochutené pekanovými orechami v bourbone a slaninou glazovanou javorovým sirupom, servírovaný s miešaným zeleninovým šalátom
  • Vanilkové créme brulée s cukrovou krustou
Nostalgie Restaurant Café, Spišská Nová Ves
  • Chrbát z diviaka sous – vide na čiernej beluge šošovici s koreňovou zeleninou a demi glace s borievkami
  • Údená kačacia šunka s chrenovou penou a domácim chlebom
  • Pomaly pečený bôčik na hríbovo-bryndzovom krupote a jarnou cibuľkou
Pivovar HOSTINEC, Košice
  • Steak z vyzretého hovädzieho orecha na tekvicovom ragú doplnený zemiakovým pyré a sladovou penou
  • Vyprážané pirohy plnené tvarohom a bryndzou s dusenými kuriatkami
  • Čokoládový mousse s jablkami a malinami servírovaný v pivnom skle
Sotto Ristorante Italiano, Spišská Nová Ves
  • Krémová zemiaková polievka, jahňacie, zemiakové čipsy
  • Tenké plátky chobotnice, ružové korenie, kurkuma, sépia
  • Pstruh pečený v soli, zeler, fenikel, cibuľka
U šuhaja, Košice
  • Koláč slivka | omáčka slivky | creme Fraiche
  • Kačka prsia SOUS-VIDE | cvikla pyré | omáčka cognack |
  • Prasa jazyk | dym | chren pena |


Copyright 2012 - 2019 © Pre gurmanov, spol. s r. o.