Prihlásenie
x

Objednávka degustácie

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo

Bratislavský kraj

AuCafe, Bratislava
  • Risotto s pečeným karfiolom a marinovanou cibuľkou, chips z choriza
  • Bravčové líčko na červenom víne, strozzapreti na prepálenom masle s čerstvou petržlenovou vňaťou
  • Gaštanové pyré s domácou vyšľahanou smotanou, čokoládové hobliny
Brasserie Anjou, Hotel Sheraton, Bratislava
  • Huspenina z bravčového kolena s nakladanou zeleninou a opečenou bagetou
  • Grilované kačacie prsia s karamelizovaným zimným jablkom, zemiakovou kašou a omáčkou z ríbezľového vína
  • Tvarohové gule plnené slivkami s hnedým maslom, orechovou strúhankou a kyslou smotanou s vanilkou
Carnevalle meat restaurant and bar, Bratislava
  • Stroganoff, Kúsky hovädzej sviečkovice USDA, nakladané uhorky, huby, smotanová omáčka a špaldová tarhoňa
  • Mangalica Dry aged, Sous vide chrbát z mangalice Dry aged, kel ochutený hľuzovkou, omáčka z jablčného muštu
  • Čokoládovo-malinový ganache, malinový mascarpone krém, kakaové crumble a čerstvé maliny
CUBES, Hotel Aston, Bratislava
  • Údený pstruh na slame s chrenovou a paprikovou majonézou, studené uhorky, kaviár zo pstruha, blina s bylinkami
  • Glazovaný pečený bravčový bôčik na pyré z Beluga šošovice, slaninový púder, krém z pečeného cesnaku s kyslou smotanou, zemiaková bublanina
  • Skvelá tradičná Kulajda so sušenými hubami, pečenými zemiakmi, strateným vajíčkom a čerstvým kôprom, zvýraznená novou chuťou ktorá nesmierne pristane tejto klasike. Kvalitný olej z bielej hľúzovky
Fou Zoo - Pan Asian Restaurant, Bratislava
Leberfinger, Bratislava
  • Jelení chrbát sous vide na šípkovej omáčke s praženými šúľancami
  • Terinka z kačacej pečene, podávaná s cibuľovým džemom a medovým koláčikom
  • Šúľance s makom a domácim šodó krémom
Moods bakery & coffee, Bratislava
  • -ŠPECIÁLNE FESTIVALOVÉ RAŇAJKOVÉ MENU!

    Viac informácií nájdete v časti Sprievodné akcie.
  • -
  • -
Portofino wine & pasta bar, Bratislava
Restaurant Landsfeld, Hotel Majolika****, Modra
  • Bravčová panenka v bylinkovej kruste s „Hokkaido“ kašou prekladanou baby špenátom, dozdobená glazovanými gaštanmi
  • Lososový Tatarák na uhorkovom tzatziki podávaný s chrumkavou bruschettou
  • Chrumkavé prsia z farmárskej kačice so zemiakovo hruškovým chutney a višňovo zázvorovým jucom
River Bank Restaurant, Grand Hotel River Park*****, Bratislava
  • Pomaly pečený bravčový bôčik marinovaný v mede a sójovej omáčke na zabíjačkovej kaši, teplý šalát z mangoldu
  • Vtáčie mlieko s krémom z pravej vanilky , slaný karamel
  • Glazovaný teľací jazyk z našej udiarne podávaný s čerstvým chrenom a domácou hrubozrnnou horčicou na ružičkovom keli
Savoy Restaurant, Hotel Carlton****, Bratislava
  • Konfitovaný Sumec , čierny koreň ,šafránové zemiaky , račia omáčka s kukuricou
  • Hľúzovka a biela čokoláda s hĺúzovkovou zmrzlinou
  • Sviečkovica z diviaka , brusnicové lievance , pečená tekvica a černicová omáčka
Traja Mušketieri, Bratislava
  • Hovädzie ragú na provensálsky spôsob, zemiakový dukát
  • Králičia paštéta s brusnicovou omáčkou
  • Slivková gula obalená v maku, slivkové chutney
UFO watch.taste.groove. Bratislava
  • Biela fazuľová polievka na kyslo, mladý bôb, oškvarky z mangalice, prach z hľuzovky
  • Konfitované líčka z prasiatka v teriyaki, mrkvovo-zázvorové pyré, grilovaný pór, tapioca chips
  • Tvarohovo–makové gule, marinované višne, marhuľová espuma
Wabi Sabi, Bratislava
  • Sake aburi nigiri
  • Tuna tataki s wagyu oyster blade a konbu ponzu
  • Matcha dezert s ovocným agarom
Zylinder cafe & restaurant, Bratislava
  • Pirohy, Domáce Tatárčané pirohy z pohánkovej múky plnené kyslou kapustou, zemiakmi a bryndzou
  • Chvost, Pomaly dusený hovädzí chvost, omáčka z červeného vína, zelerové pyré
  • Teľacie kolienko, Paprikáš z teľacieho kolienka, domáce „spätzle“ s maslom a petržlenovou vňaťou


Trnavský kraj



Trenčiansky kraj



Nitriansky kraj



Žilinský kraj



Banskobystrický kraj



Košický kraj



Copyright 2012 - 2015 © Pre gurmanov, spol. s r. o.