Prihlásenie
x

Objednávka degustácie

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo

Pred prvým prihlásením je nutné sa nanovo zaregistrovať. Prihlasovacie údaje z minulých rokov sú neplatné.

Bratislavský kraj

AuCafe, Bratislava
  • Špagety so šafranovým creme fraiche, zaúdená mušla svätého jakuba čerešňovým drevom, pyré z wakame rias
  • Pečené slivky, škoricová špongia, karamelové mascarpone
  • Sous-vide hovädzie rebro, pyré z Beluga šošovice, prach z červenej repy, lyofilizovaný bravčový špek
Carnevalle meat restaurant and bar, Bratislava
  • Cheesecake z lokálnych slovenských syrov/tvaroh, kozí syr/ pečený s bielou čokoládou, poleva z medu a smotany, podávaný na grilážovom orechovom prachu s karamelovou butterscotch omáčkou
  • Flank steak pripravovaný v Josper grile, pyré z konfitovaného cesnaku, karfiol, cvikla, omáčka z prepáleného masla
  • Dry aged chrbát z mangalice, beluga šošovica, jablkovo-feniklový šalát, zelerové pyré
CUBES, Hotel Aston, Bratislava
  • Vyprážaný kapor bez kostí s vlašskými orechmi s redukciou z jablčného octu a melasy, šalát zo zeleného jablka, zeleru a kyslej smotany cesnakový chlieb
  • Pečený hovädzí chvost s cibuľovou krústou, Krémové zemiaky s kôprom a olejom z bielej hľuzovky
  • Sous-vide Kohút s omáčkou z Madeiry, Malé halušky s gaštanmi a tvarohom, Pečená kvaka
Fou Zoo - Pan Asian Restaurant, Bratislava
  • Miso polievka / miso, tofu, morské riasy
  • It´s all about chocolate / čokoláda, čokoláda, čokoláda
  • Ibérico / čierny koreň, repa, čili
  • Lososový tatarák rolka / kreveta, avokádo, pažítka
Green Buddha, Bratislava
  • PHAD THAI GAI – Pýcha Thajska, prudko opečené ryžové rezance s domácou tamarind omáčkou, tofu a hubami
  • TOM YAM GAI – Klasická thajská ostro-kyslá polievka s kuracím mäsom a hubami
  • GLUAY BUAT CHI – Pošírovaný banán v sladko-slanej kokosovej omáčke, podávaný s perlovým ságo a vanilkovou zmrzlinou
Indonézska reštaurácia Makan , Bratislava
  • Hovädzie rebrá s indonézskymi koreniami a šalátom acar
  • Lontong sayur ryžový koláčik podávaný so zeleninou v náleve z kokosového mlieka a prepeličími vajciami
  • Hovädzí burger podávaný s volským okom a pečenými zemiakmi
Knajpa na Dunaji
  • Vyprážané kuracie pečienky so zemiakovým pyré
  • Silný rybací vývar so zeleninou a kúskami ryby
  • Grilovaný zubáč s duseným špenátom a mrkvovým pyré
Leberfinger, Bratislava
  • Kačacia pečeňová paštéta s hruškami z nášho sadu, repový chlieb
  • Jelení chrbát sous vide, gaštanová omáčka s koňakom, dubáková štrúdľa
  • Pečené buchty so slivkovým lekvárom a tvarohovým craime freshom
Mlyn 108, Modra
  • Chrbát z mliečneho prasiatka s jabĺčkovou omáčkou, pečeným cesnakom, na masle glazovaným jablkom s tymianom, hadomorom a zemiakovým mousseline
  • Pstruh marinovaný v čerstvej jablkovej šťave s bylinkovou majonézou, jablkovou vinaigrette, zelerovým olejom, perličkovou cibuľou a prepeličím vajíčkom
  • Domáci hruškový krémeš s opekanými mandľami a hruškovým čipsom
Portofino wine & pasta bar, Bratislava
  • Špenátové špagety s citrónovou kôrou, filet z morského vlka so šafránovým balzamikom
  • Škoricové créme brulée, malinová macronka
  • Flank steak v petržlenovej kruste, pyré z batát, sušené cherry paradajky
Reštaurácia Hotela pod Lipou**** , Modra
  • Koláč z odpalovaného cesta, omáčka z kondenzovaného mlieka a bazy, chrumkavá strúhanka, orieškové maslo, marinované jahody
  • Prepeličie prsia (sous vide), raviola s tmavou husacou pečienkou a hrozienkami, kroketa z prepeličieho mäsa, mrkvový krém s ďumbierom
  • Dusená hovädzia hruď na koreňovej zelenine a čiernom pive, žemľová plnka s gaštanmi, mladá mrkva na mede, posýpky z mandlí a cesnaku.
Restaurant Landsfeld, Hotel Majolika****, Modra
  • Farmárske kačacie prsia s hruškovým chutney a grilovanými zemiakovými šúľancami
  • Údený losos atlantický s melónovým tartarom a Wasabi krémom
  • Zubáč na grile s batátovo – limetkovým pyré na marinovanej mrkve
Savoy Restaurant, Hotel Carlton****, Bratislava
  • Jeleň , Gaštan ,Tekvica
  • Pstruh , Repa ,Chren
  • Huby ,Slanina , Syr
Wabi Sabi, Bratislava
  • Kinome Miso Shiru
  • Mizuna listový šalát s miso dressingom, tempura s daikon ponzu a cibuľkou, aburi nigiri
  • Teriyaki jelení chrbát s edamame, ryža
Zylinder cafe & restaurant, Bratislava
  • Opekané pirohy - domáce ručne lepené pirohy plnené zemiakmi, opečené na masti, hríbové velouté s hľuzovkovým parfumom
  • Stroganoff - kúsky hovädzej sviečkovice, baby uhorky, huby, smotanová omáčka, špaldová tarhoňa
  • Foie gras - terina z bielej kačacej pečene, tekvicové pyré s badiánom, karamelizované orechy


Trnavský kraj

Le Griffon cafe & restaurant, Piešťany
  • Morčacia roláda Sous-vide plnená gaštanovou plnkou, pečená medová zelenina, brusnicová omáčka
  • Bouillabaisse(tradičná provensálská rybia polievka) ,domáci chlieb
  • Tradičný perník s krémovým karamelom a vanilkovou zmrzlinou
STEAKPARK by Hotel Park Avenue, Piešťany
  • Kuracie consommé s julienne zeleninou a raviolou plnenou vareným kuracím mäsom
  • Steak z pravej argentínskej sviečkovice so syrom Roquefort a vlašskými orechmi, omáčka z ríbezľového vína Pereg, zemiakový koláčik s bylinkami
  • Konfitované kačacie prsia s domácou marmeládou z flambovaných jabĺk a sušených brusníc, opekané zemiakové šúľance
Taky’s, Hotel Galanta
  • Pečený teľací chrbát SOUS-VIDE v bylinkovej kruste s tagliatelle cestovinami a kuriatkovým ragú
  • Tatársky biftek z lososa
  • Domáce slivkové gule s makom
THE OAK TREE RESTAURANT, Holiday Inn Trnava
  • Bravčové líčka na zelenine so zelerovým pyré, zeleninou a omáčkou z malokarpatského vína
  • Jemne zaúdené kuracie prsia supreme s domácimi cestovinami s hráškom, cesnakom a parmezánom
  • Kačacie prsia marinované s perníkovým korením podávané s tekvicou a kuriatkami
Villa Rosa, Dunajská Streda
  • Vývar z bažanta
  • Líčka z mangalice na chrumkavo
  • Čokoládová torta s ovocným sorbetom
  • Chrbát z jeleňa so zeleninovým gratanom
Zuckmann Villa, Piešťany
  • Trhané údene – maslová fazuľa – farebná ryža
  • Stehno králika - slanina – sedánové pyré – jedlý gaštan
  • Čokoládovo karamelový krém s pomarančovou penou


Trenčiansky kraj



Nitriansky kraj



Žilinský kraj



Banskobystrický kraj



Košický kraj

Caffé Yasmin, Hotel Yasmín Košice
  • Terinka z kuracieho stehna, černicové želé a orieškovo – tymiánové maslo, domáca brioška
  • Srnčia roláda sous vide so slivkami v slaninke, brusnicovo – rebarborová štrúdľa
  • Čokoládový koláč z lieskovými jadrami, smotanovo – vanilkový krém, čučoriedkový sorbet
CAMELOT steak restaurant, Košice
  • Čokoládové kocky starej mamky s marhuľovým karamelom a maslovým prachom
  • Sous vide bravčová panenka s hokkaido knedlíčkami so sezamom a slaninovou omáčkou z mangalice
  • Terina z diviny s cereálnou žemľou dekorovaná lesnými plodmi a orechmi
MONTANA Steakhouse, Hotel Yasmín, Košice
  • RUČNE NASEKANÝ HOVÄDZÍ TATARÁK na spôsob brasserie, opečená bageta na masle
  • MEDAILÓNKY Z NEW YORK STRIPU , krémová omáčka z lesných húb s brandy, krusta zo zeleného korenia, plnený pečený zemiak
  • VIŠŇOVÝ CHEESECAKE , ľahký a krémový s domácim višňovým kompótom a syrom Philadelphia
Nostalgie, Spišská Nová Ves
  • Dusené teľacie líčka na koreňovej zelenine a víne s farebnou mrkvou, pórovo-kápiovou plnkou a zelerovo-zemiakovoým pyré.
  • Pečený filet zo sumčeka afrického „Klárka“ z farmy Hubice v slaninke na čili - paradajkovej salse a s hráškovým pyré.
  • Flambované srnčie stehno souse – vide s fazuľkou v slaninovom kabáte, smotanovou omáčkou zo smržov a bulgurom.
Pivovar HOSTINEC, Košice
  • Kuracia huspenina s marinovanou cviklovou cibuľou a octovou penou
  • Konfitovaná jahňacina v sladovo-karamelovej glazúre s tekvicovým a hráškovým pyré doplnené fermentovaným cesnakom
  • Panna cotta - med - hruška/zázvor - ruža - curaçao
Reštaurácia & penzión Baránok, Košice
  • Gaštanová polievka 2018- Gaštany, foie gras, slanina, Košický OPRE cider
  • Pečená kačka 2018- Prsia z husokačky, hoisin kombucha, kel, omeleta
  • Špik s chlebom 2018- Pečený špik, miso, salsa, kaviár, kváskový chlieb
Sotto Ristorante Italiano, Spišská Nová Ves
  • Krémová zemiaková polievka, jahňacia kotleta, zemiakové čipsy
  • Ravioli plnené lososom, omáčka z kreviet
  • Bažant, lesné ovocie, portské, kukurica.


Copyright 2012 - 2018 © Pre gurmanov, spol. s r. o.